Vaučeri za digitalizaciju 2024

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti osiguralo je, ponovno ove godine, bespovratna sredstva za sve one tvrtke i obrte koji žele digitalno unaprijediti svoj posao.

U ovom slučaju, mi vam nudimo izradu web stranice i web shopa. Kako biste se mogli prijaviti za Vaučer za digitalizaciju, potrebno je da imate barem jednu zaposlenu osobu. Također, ne smijete sudjelovati kao pružatelj bilo koje vrste usluga na bilo kojem projektu prijavljenom za dodjelu vaučera u okviru ovog Poziva, odnosno ako ste upisani u Katalog pružatelja usluga.

Oni koji se mogu prijaviti su:

 • Mikro poduzetnici
 • Mali poduzetnici
 • Srednji poduzetnici

Nama se možete javiti na info@estart.hr kako bismo definirali što je ono što vama treba i kako bismo po svim uputama iz pravilnika odredili uslugu, cijenu, datum izvršavanja i datum plaćanja kako biste vi, po završetku posla i isplati, onda mogli „naplatiti vaš vaučer“. Važno je napomenuti da provedba projekta ne smije započeti prije izdavanja vaučera i da razdoblje provedbe ne smije trajati duže od 12 mjeseci od datuma izdavanja vaučera. Početkom provedbe projekta smatra se datum izdavanja vaučera. Razdoblje provedbe istječe završetkom obavljanja projektnih aktivnosti.

Projektni prijedlog podnosi se isključivo putem sustava eNPOO, odabirom jedne od ponuđenih vrsta vaučera (u ovom slučaju Vaučer za digitalizaciju) u sustavu.

Rok kada se možete prijaviti je od 1.3. 2024. godine u 11.00 sati do 23.3.2024. godine u 17.00 sati

Sve detalje, i vrlo opširne informacije vezane za vaučere možete vidjeti na ovom linku.

U današnjem digitalnom dobu, prisustvo na internetu ključno je za uspjeh poslovanja. Izrada web stranice ili web shopa postaje neophodna za privlačenje novih klijenata i stvaranje snažnog online prisustva.

Izrada web stranice i web shopa uključuje nekoliko bitnih faktora:

 • Definiranje Ciljeva:

Prije početka izrade web stranice, jasno definirajte svoje ciljeve. Što želite postići s web stranicom? Je li to prodaja proizvoda ili usluga, stvaranje branda, ili pružanje informacija? Razumijevanje ciljeva pomoći će nama oblikovati strukturu i dizajn vaše stranice.

 • Izbor Platforme:

Za vas ćemo odabrati odgovarajuću platformu za izradu web stranice. Postoje različite opcije, a najčešća je izrada web stranice u WordPress-u koji nudi jako puno opcija i prilagodljiv je svakom poslovanju.

 • Dizajn i Korisničko Iskustvo (UX):

Dobar dizajn ključan je za zadržavanje posjetitelja. Osigurat ćemo jasnu navigaciju, privlačan dizajn i brzo učitavanje stranica.

 • Responzivnost stranice

Vaša web stranica treba biti prilagođena različitim uređajima poput računala, tableta i mobilnih telefona. Responzivni dizajn osigurava da se vaša stranica ispravno prikazuje na svim platformama, poboljšavajući ukupno iskustvo korisnika.

 • Kvalitetan sadržaj:

Sadržaj je ključan za privlačenje posjetitelja i pobuđivanje njihovog interesa. Kreirat ćemo za vas informativan, relevantan i originalan sadržaj koji odražava vaše poslovanje.

 • Integracija sigurnosti:

Ako planirate prikupljati osjetljive informacije poput osobnih podataka, podataka o kreditnim karticama, osigurat ćemo visoke standarde sigurnosti.

 • SEO Optimizacija:

Implementiranje osnovne SEO strategije kako bismo poboljšali vidljivost vaše web stranice na tražilicama. Ovo uključuje odabir relevantnih ključnih riječi, optimizaciju slika i redovito ažuriranje sadržaja.

 • Integracija Platnog Sustava:

Ovo je vezano za web shop na kojeg ćete prodavati svoje proizvode na kojem je vrlo važnu da se implementira platni sustav koji će biti siguran za vas i za vaše kupce i koji je prilagodljiv potrebama vaše ciljane publike, omogućujući sigurne i jednostavne transakcije.

 • Testiranje:

Prije nego što stavimo vašu web stranicu ili web shop u pogon, provjeravamo svaki aspekt kako bismo osigurali da sve funkcionalnosti rade ispravno. Testiramo stranicu na različitim uređajima i preglednicima.

 • Redovito Ažuriranje:

Web stranice treba redovito ažurirati kako bi odražavale promjene u poslovanju, novim proizvodima ili uslugama. Redovito ažuriranje također pomaže u održavanju sigurnosti i optimalnog performansa.

Kategorije: vaučeri, marketing, 2024

Ključne riječi: vaučeri, digitalizacija, digitalni marketing, izrada web stranice, izrada web shopa